We're Blockchain Architecture.

We're here for the long run.

A software development company with 3 years of business excellence, we can develop reliable, scalable and secure software solutions for any OS, browser and device. We bring together deep industry expertise and the latest IT advancements to deliver custom solutions and products that perfectly fit the needs and behavior of their users.

Mai mult

Servicii

icon6

Websites

Consultanții noștri analizează viziunea dumneavoastră asupra produsului, identifică riscurile și beneficiile potențiale, vă sfătuiesc cu privire la arhitectura optimă a soluției și conturează reperele experienței utilizatorului care abordează eficient nevoile utilizatorilor și creează implicare.

icon4

API's

Combinăm excelența noastră în inginerie cu managementul de înaltă calitate a proceselor pentru a vă ajuta să obțineți un avantaj competitiv.

icon3

Server Management

Echipa noastră de inginerie funcționează ca un grup de lucru orientat spre soluții în cadrul infrastructurii dumneavoastră pentru a mapa, proiecta, implementa și monitoriza produse software care ating și depășesc obiectivele afacerii dumneavoastră.

icon5

Servicii Blockchain

Dezvoltare de produse bazată pe blockchain pentru companiile de produse.

Consultanță și implementare blockchain pentru întreprinderi non-IT.

icon1

Managed Hosting

Testarea funcțională și nefuncțională, testarea performanței pe partea client și pe partea serverului, raportarea detaliată, acestea și alte practici de QA ne permit să asigurăm satisfacția 100% a clienților și utilizatorilor finali.

icon2

Digitalizarea Afacerii

Suntem mândri de abordarea noastră privind calitatea, care combină procese de QA bine reglate și instrumente de urmărire a performanței încercate de luptă, inclusiv un cadru AQA proprietar, care le permite clienților să atenueze riscurile și să mențină calitatea constantă a produselor.

home-img2

Frameworks

Frontend

Folosim cele mai recente cadre frontale disponibile.

React - Angular - Vue - WordPress

Backend

Pentru gestionarea corectă și tratarea datelor, ne bazăm pe:

MongoDB - MySQL - Firebase

Blockchain

Echipa noastră creează în mod constant web3.0 sau dApps pe ETH, SOL și ICP.

Solidity - Rust - Motoko

Experienta noastra

1+
Hostari cu success
1+
Servere dedicate
1+
Clienti satisfacuti
1+
Pagini Web create

Echipa

Sebastian is a talented graphic designer with a strong background in web design. He has an eye for detail and a passion for creating visually stunning websites. He has worked on a wide range of projects, from simple brochure websites to complex e-commerce platforms.

Gabor Sebastian Developer

Alex este un inginer software cu înaltă experiență, cu accent pe dezvoltarea back-end. El are o înțelegere profundă a PHP, MySQL și a altor tehnologii de dezvoltare web. De asemenea, este bine versat în practicile de securitate și are o experiență solidă în gestionarea datelor.

Alex Moholea Developer

Frank este un dezvoltator full-stack cu o experiență puternică în dezvoltarea front-end. El are o înțelegere profundă a React, Angular și a altor tehnologii moderne de dezvoltare web. Este pasionat de crearea de dapp-uri și cadre web3.

Andreas Frank Team Leader

Denis este proaspăt absolvent cu o diplomă în Informatică. Este dornic să învețe despre dezvoltarea web și are o pasiune pentru crearea de site-uri web ușor de utilizat și atractive din punct de vedere vizual. 

Denis Dragota Internship

Diana este o studentă în al cincilea semestru care studiază Informatică. Are o experiență solidă în HTML, CSS și JavaScript și este dornică să afle mai multe despre dezvoltarea back-end. 

Diana Deget Internship

Alexandru este un administrator de sisteme cu o experiență puternică în managementul și securitatea serverelor. El are o înțelegere profundă a Linux, Apache și a altor tehnologii de dezvoltare web.

Alexandru Tut Developer

David is a content specialist with over 3 years of experience. He has a passion for writing and is skilled in creating compelling copy for websites, blogs, and other digital content. He has a strong background in SEO and is dedicated to creating content that drives traffic and engagement.

David Krisztian Developer
ro_RORomanian